مشاهده مطلبمشاوره فروش
مشاهده مطلبفروش اقساطی محصولات فونیکس
سانروف دو حالته

مشخصات سانروف دوحالته برقی محصولات تیگو

سانروف دو حالته در برخی از خودروها وجود دارد که غالبا به عنوان یکی از راه های تهویه مطبوع و همچنین افزایش زیبایی ظاهری خودرو مورد استفاده قرار می گیرد. شناخت سانروف می تواند در بین تجهیزات و تزئینات ماشین، تبدیل به یکی از ملزومات شود. مسلما برای شناخت هر خودرویی نیاز است تا علاوه بر ویژگی های فنی آن خودرو، نسبت به آپشن ها و ویژگی های آن نیز آشنا باشید. در این مقاله قصد داریم تا در خصوص سانروف دو حالته در خودروهایی همچون محصولات شرکت تیگو صحبت کنیم.

سانروف دو حالته

سانروف خودرو چیست؟

اولین چیزی که در خصوص مبحث سانروف دو حالته باید بدانید آن است که به طور کلی سانروف خودرو چیست و چه کارایی هایی دارد. اگر بخواهیم سانروف خودرو را توضیح دهیم، می توانیم به این شکل آن را معرفی کنیم.

سانروف در واقع به یک قعطه متحرک گفته می شود که در سقف خودرو جای گرفته و هدف از قرار دادن آن در سقف، جذب کردن نور بیشتر و همچنین افزایش میزان جریان هوا به سمت فضای داخلی کابین است. معمولا صفحات سانروف خودروها ۷غالبا از جنس همان شیشه هایی هستند که برای پنجره ها استفاده می شوند. همین یکسان بودن جنس شیشه های سانروف و پنجره ها می تواند تا حد امکان نحوه باز و بسته کردن سانروف و همچنین کنترل کردن میزان نور و هوای ورودی و خروجی را برای راننده راحت تر کند.

معمولا می توانیم سانروف ها را به دو شکل دستی و الکترونیکی کنترل کرده و آن ها را باز و یا بسته کنیم. معمولا در نوع کنترل دستی سانروف لازم است تا سانروف را به وسیله دسته ای که بر روی آن قرار گرفته است، باز و بسته نمایید. در حالی که اگر قصد داشته باشید تا به صورت کنترلی این تکه شیشه متحرک را کنترل کنید، می توانید از روی دکمه هایی که برای باز و بسته کردن آن تعبیه شده اند، این کار را انجام دهید.

تفاوت بین سانروف و مونوروف

در بحث خودروهای سانروف دار همچون تیگو که محصول یک شرکت خودروسازی چینی است، علاوه بر کلمه سانروف و خودروی سانروف دار، خودروهای مونوروف دار را نیز ممکن است بشناسید؛ به همین دلیل است که بهتر است از معنی این کلمه و همچنین کاربرد مونوروف نیز به طور کامل مطلع باشید.

به بیان ساده می توان گفت که سانروف و مونوروف دارای تفاوت های کمی با یکدیگر هستند و مونوروف به نوعی زیرمجموعه و زیر شاخه سانروف محسوب می شود. تمامی خودروها دارای سانروف نیستند و پس از این تعریف متوجه می شوید که اغلب آن ها از مونوروف بهره می برند و این در حالی است که غالبا مردم به تمام آن ها به صورت اشتباه، سانروف می گویند. موارد زیر همگی مربوط به تفاوت های بسیار کوچک و جزئی بین سانروف و مونوروف گفته می شود.

*سانروف ها دارای شیشه های کاملا شفافی هستند و این در حالی است که مونوروف ها از شیشه های رنگی برخوردار می شوند. این موضوع اولین تفاوتی است که بین سانروف و مونوروف می توانید پیدا کنید.

*اغلب سانروف های داخلی از نوع مونوروف هستند.

*سانروف ها را می توانید به صورت کامل، باز و بسته نمایید. این در حالی است که باز و بسته کردن مونوروف ها فقط به شکل نیمه، امکان پذیر است. در واقع اگر ترجیح می دهید تا دریچه سقفی خودروی شما به شکل کامل باز و یا بسته گردد، فراموش نکنید که مونوروف و یا سانروف بودن آن را حتما در هنگام خرید خودرو چک و بررسی نمایید.

سانروف دو حالته

انواع سانروف ها

حالا که متوجه تفاوت های بین سانروف و مونوروف شدید، بهتر است برای اطلاع از ماهیت سانروف دو حالته، انواع سانروف ها را نیز بشناسید. معمولا انواع سانروف ها را با توجه به موقعیت قرارگیری آن ها، نوع و موقعیت قرارگیری سانروف نسبت به سقف، نحوه باز و بسته شدن سانروف، نوع کنترل سانروف که می تواند برقی و یا دستی باشد، میزان شیبی که بر روی سقف دارد، جنس و حتی ابعادی که دارد، می توان مورد بررسی قرار داد.

*سانروف دو حالته

اولین مدل سانروف با نام سانروف دو حالته شناخته می شود. سانروف دو حالته به سانروفی گفته می شود که می توانید هم به صورت دستی و هم به صورت برقی آن را کنترل کنید. این موضوع در حالی است که سانروف های دیگر ممکن است تنها حالت دستی و یا تنها حالت برقی و الکترونیکی داشته باشند.

*سانروف داخلی

مدل بعدی با نام سانروف داخلی شناخته می شود. این سانروف ها و یا همان سقف های متحرک در قسمت داخل خودرو قرار می گیرند و در واقع در هنگام باز و بسته شدن ان متوجه می شوید که سانروف مورد نظر شما از سمت داخل باز و بسته خواهد شد. این مدل از سقف های متحرک برای خودروهایی پاسخگو است که ضخامت سقف بیشتری دارند و همین موضوع می تواند به شکل محسوسی این موضوع را برساند که فضای داخلی کابین کوچک تر از اندازه و حالت عادی شده است.

یکی از نکاتی که در خصوص سانروف داخلی مطرح می شود آن است که در ابتدای کار به طور معمول از همان فلز سقف برای ساخت این سقف متحرک استفاده می کردند، اما امروزه از پنل های شیشه ای نشکن استفاده می کنند.

*سانروف اسپویلر

مورد بعدی با نام سانروف اسپویلر شناخته می شود. این مدل از سانروف می تواند به طرف بیرون خودرو باز می شود و به صورت کاملا الکترونیکی نیز کنترل می گردد. استفاده از سانروف اسپویلر غالبا در خودروهای کوچک دیده می شود.

سانروف تیگو

۳ مدل از سانروف های مختلف خودروهای گوناگون را مورد بررسی قرار دادیم، حال باید بدانیم که سانروف استفاده شده در خودروی تیگو از چه نوعی است. سانروف های به کار رفته در تیگو ۸ و تیگو ۷ از نوع سانروف دو حالته است که به طرف داخل خودرو باز شده و همزمان نیز می توانید آن ها را هم به صورت دستی و هم به صورت الکترونیکی کنترل کنید.

جمع بندی

در هنگام ثبت نام خودروی تیگو در نمایندگی های آسیا خودرو، به احتمال زیاد این موضوع را به شما گوشزد می کنند که سانروف دو حالته در خودروهای تیگو ۸، تیگو ۸ پرو و همچنین در تیگو ۷ وجود دارد. معمولا این موضوع می تواند برای افرادی که اهمیت زیادی به این موضوع می دهند، بسیار مهم باشد.

 

 


ثبت نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *