آخرین مهلت تکمیل ثبت نام مرحله سوم سامانه

شنبه - 6 آبان 1402 - 12:55
آخرین مهلت تکمیل ثبت نام مرحله سوم سامانه

امروز آخرین مهلت تکمیل ثبت نام مرحله سوم سامانه است و پس از آن ثبت نام اولیه در سامانه باطل خواهد شد. به این ترتیب فقط تا پایان وقت اداری امروز فرصت دارید برای تکمیل ثبت نام مرحله سوم سامانه یکپارچه فروش و بهره‌مندی از شرایط متنوع نقدی و اقساطی اقدام کنید.

پس از ثبت نام در دور سوم سامانه یکپارچه فروش (که با عنوان تکمیل ظرفیت دو مرحله قبلی انجام شد)، از هفته گذشته فرآیند تکمیل ثبت نام در آسیا خودرو آغاز شده است. در این مرحله، ثبت نام کنندگان اولیه سامانه یکپارچه می‌توانند در تماس با آسیا خودرو، نسبت به ارائه مدارک و تکمیل ثبت نام اقدام کنند. با توجه به اطلاع‌رسانی‌های قبلی مدیران خودرو، امروز شنبه ۶ آبان، آخرین مهلت تکمیل ثبت نام مرحله سوم سامانه است و پس از آن ثبت نام اولیه باطل خواهد شد. با توجه به شرایط مناسب نقدی و اقساطی در نظر گرفته شده برای این مرحله، در صورت ثبت نام اولیه پیشنهاد می‌کنیم برای تکمیل ثبت نام اقدام کنید. برای این منظور می‌توانید با شماره تلفن ۷۵۱۵۱-۰۲۱ تماس بگیرید تا کارشناسان ما راهنمای شما باشند.

شرایط فروش محصولات مدیران خودرو

همانطور که پیش از این نیز عنوان شده بود، در این مرحله خودرو های ایکس ۵۵ پرو، آریزو ۶ پرو و فونیکس FX عرضه شده است. شرایط اقساطی در این مرحله شامل اقساط تا ۵ سال و پیش پرداخت ۵۰درصدی است. به این ترتیب شرایط فروش مناسبی برای این دسته از خریداران در نظر گرفته شده است. با توجه به اینکه مدیران خودرو در حال حاضر خودرویی خارج از سامانه یکپارچه عرضه نمی‌کند، اگر قصد استفاده از شرایط فروش مدیران خودرو را دارید، این مرحله از تکمیل وجه می تواند گزینه مناسبی باشد. اگر سوالی در این زمینه دارید، با شماره تلفن ۷۵۱۵۱-۰۲۱ تماس بگیرید.

شرایط فروش محصولات مدیران خودرو

نظر شما چیست؟

دیگر دیدگاه ها

  • حمید لباف | 7 آبان 1402 - 00:16

    من خودرو x22پیش ثبت نام کردم گفتن x33کراس آور جایگزین شده بهتون زنگ میزنیم ولی هنوز خبری نشده خواهشا یه جواب به من بدید

  • احمد حزباوی | 7 آبان 1402 - 14:43

    بنظر شرایط خرید هر چند گرونه اما باز هم خوبه چون پنج سالست

  • ظفرپور | 7 آبان 1402 - 18:40

    سلام به عزیزانی که دستی در خودرو دارند فکری به حال خودروهای فرسوده مدل پایین کنید هم هوای پاک وهم با وضعیت اقتصاد خراب ماشین مدل پایین که هم باعث آلودگی می‌شود و هم اینکه اشخاصی که خودرو فرسوده دارن با طرح جایگزینی کمک حال خودروهای فرسوده باشند

  • برات | 7 آبان 1402 - 18:41

    سلام به عزیزانی که دستی در خودرو دارند فکری به حال خودروهای فرسوده مدل پایین کنید هم هوای پاک وهم با وضعیت اقتصاد خراب ماشین مدل پایین که هم باعث آلودگی می‌شود و هم اینکه اشخاصی که خودرو فرسوده دارن با طرح جایگزینی کمک حال خودروهای فرسوده باشند

    • پشتیبان آسیاخودرو | 21 بهمن 1404 - 16:12

      دقیقا

لید آسیاخودرو

آسیا خودرو در شبکه های اجتماعی