۷ هزار جایگاه شارژ وسایل نقلیه برقی در تهران احداث می‌شود!

چهارشنبه - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۳:۲۹

شهردار تهران از پیش‌بینی ساخت ۷ هزار جایگاه شارژ وسایل نقلیه برقی در تهران خبر داد و گفت: در چند ماه گذشته بیش از ۱۷۰ جایگاه به بهره‌برداری رسید.

، علیرضا زاکانی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت اظهار کرد: قراردادها برای احداث جایگاه‌های شارژ منعقد شده و برنامه ما بر این است که اقدامات را توسعه دهیم، در این راستا مشکلات زیرساختی و چالش‌های تأمین برق جایگاه‌ها وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: قرار با وزارت صمت بر این بود تا پایان سال آینده، پنج هزار جایگاه ایجاد شود که در چند ماه گذشته بیش از 170 جایگاه به بهره‌برداری رسید.

[wpcode id=”3644″]

شهردار تهران با بیان اینکه مطابق برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته بنا بود تعدادی از این جایگاه‌ها تا پایان امسال در مدار بهره‌برداری قرار بگیرد، گفت: تعدادی از جایگاه‌های شارژ وسایل نقلیه برقی نیز در سال آینده احداث خواهد شد.

زاکانی افزود: افق پیش‌بینی شده در وزارت صمت و شهرداری تهران برای احداث جایگاه شارژ وسایل نقلیه برقی 7 هزار مورد است که به تدریج تأمین می‌شود.

وی با اشاره به پیگیری‌های تیم مدیریت شهری پایتخت برای واردات 10 هزار ون برقی، 10 هزار تاکسی برقی و 100 هزار دستگاه موتورسیکلت برقی به تهران تأکید کرد: برنامه‌ریزی‌های انجام شده به گونه‌ای است که زیرساخت‌های برقی‌سازی و شارژ این وسایل نقلیه همزمان با پیگیری خرید و واردات آن تکمیل شود./ایسنا

[wpcode id=”3648″]

نظر شما چیست؟

آسیا خودرو در شبکه های اجتماعی