مشاهده مطلبمشاوره فروش
مشاهده مطلبفروش اقساطی محصولات فونیکس
تیگو یا جک

ثبت نام خودروی تیگو بهتر است یا جک؟

انتخاب بین دو خودرو تیگو یا جک می تواند یکی از مواردی باشد که علاقه مندان به این دو خودرو را بر سر دوراهی بزرگی قرار دهد. هر کدام از این خودروها می توانند مزیت های خاص خودشان را داشته باشند و از آپشن هایی نیز برخوردار باشند. این موضوع در حالی است که ممکن است با دانستن ویژگی های هر دو خودرو دیگر هیچ گونه شک و شبهه ای برایتان باقی نماند و به سادگی بتوانید خودروی مورد نظر خودتان را انتخاب کنید. در ادامه در خصوص ویژگی های هر دو خودرو توضیحاتی را ارائه خواهیم کرد تا بتوانید هرچه بهتر و دقیق تر در مورد خودرویی که می خواهید تصمیم گیری کنید.

تیگو یا جک

بررسی ویژگی های خودروی تیگو

خودروی تیگو ۷ پرو را به عنوان یک نمونه از خانواده تیگو با خودرو جک مقایسه می کنیم تا خودتان متوجه شوید که کدام مورد می تواند گزینه بهتری باشد.

مشخصات فنی

اولین موردی که قرار است در خصوص مقایسه تیگو یا جک مورد بررسی قرار گیرد، درباره مشخصات فنی این ماشین است. در بررسی مشخصات فنی تیگو ۷ پرو به چند مورد دیفرانسیل، حجم موتور، گیربکس و پیشرانه می پردازند.

گیربکس خودرو تیگو ۷ پرو از نوع CVT، ۹ سرعته است. گیربکس های CVT نسبت به گیربکس های دنده ای و عادی مزیت های بیشتری دارند. به طور مثال در این جعبه دنده ها می توانید صدای کمتر گیربکس، شتاب گیری بهتر و بیشتر و همچنین سرعت نهایی بالاتر را ببینید. یکی دیگر از مزیت های این گیربکس ها آن است که خودرو در تمام دور موتورها می تواند با بیشترین بازدهی اش کار کند و نیازی نیست که حتما به دور موتور خاصی برسد.

مورد بعدی نوع محور محرک است. در تیگو ۷ پرو و یا به طور کلی در تمام خودروهای سواری شاسی، کراس اور و همچنین سدان، نوع محور متحرک از نوع دیفرانسیل جلو می باشد. این دیفرانسیل ها سبب می شوند تا خودرو به هنگام حرکت بتواند راحت تر و بهتر شتاب گیری کند. پیشرانه هایی که در تیگو ۷ پرو استفاده شده اند، نسبت به تیگو ۷ پیشرفت داشته و از نوع ۴ سیلندر هستند که مجهز به توربوشارژ گردیده اند. این پیشرانه ها سبب می شوند تا حتی در صورت کم بودن حجم موتور، باز هم خودرو دارای قدرت و سرعت زیادی باشد.

مورد بعدی که جز زیرشاخه های فنی خودرو قرار می گیرد، مربوط به حجم کلی موتور است. حجم کلی و یا ظرفیت موتور یکی دیگر از مواردی است که باید به آن توجه کرد. در تیگو ۷ پرو، حجم موتور برابر ۱.۵ لیتر است و همین موضوع سبب کم مصرف بودن خودرو می شود.

مشخصات موتور و عملکرد

موارد بعدی در حوزه مشخصات فنی و همچنین سیستم عملکردی خودرو مطرح می شوند. قدرت موتور این خودرو برابر ۱۴۷ اسب بخار است و می تواند قدرت و سرعت بسیار زیادی را برای خودرو فراهم کند. گشتاوری آن نیز برابر ۲۱۰ نیوتن بر متر است. این میزان از گشتاوری می تواند شتاب گیری بسیار خوبی را برای تیگو ۷ به ارمغان بیاورد.

میزان شتاب گیری این ماشین از سرعت ۰ به سرعت ۱۰۰ در حدود ۱۰.۲ ثانیه است. این مقدار از شتاب گیری برای یک کراس اور می تواند مقدار خوبی باشد. نهایت سرعتی که با فشار دادن حداکثری پدال گاز می توانید با این ماشین تجربه کنید برابر ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت است. این مقدار می تواند برای یک خودرو کراس اور بسیار زیاد باشد. میزان مصرف سوخت این خودرو را نیز اگر بخواهیم به صورت ترکیبی در نظر بگیریم، چیزی در حدود ۶.۷ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر مسافت است.

ویژگی های ظاهری تیگو ۷

یکی دیگر از مواردی که باید در خصوص مقایسه تیگو یا جک و همچنین در مورد خودرو تیگو ۷ پرو بدانیم در مورد ویژگی ها و مشخصات ظاهری آن است. اولین مورد تفاوت بین جلو پنجره تیگو ۷ پرو و تیگو ۷ معمولی است. در تیگو ۷ پرو، جلو پنجره مشابه با خودرو تیگو ۸ طراحی شده است و ظاهر کهکشانی داشته و بزرگ تر از حالت عادی است.

مورد بعدی در خصوص چراغ های خطی LED است که به شکل یک نوار نسبتا باریک در چراغ های اصلی قرار گرفته اند. حتی در طراحی تیگو ۷ پرو در خصوص شکل کلی چراغ ها نیز تغییراتی اعمال شده است. هم چراغ های جلو و هم چراغ های عقب به طور کامل نسبت به شکل اولیه خود تغییر پیدا کرده اند.

در خصوص طراحی داخلی تیگو ۷ پرو نیز باید گفت که این مدل از ماشین ها بیشتر دارای طراحی شده اند که تلفیقی از ایکس ۵۵ پرو و تیگو ۸ است. به طور مثال از اهرم تعویض دنده دیجیتالی، پنل تهویه هوا لمسی، مانیتور نسبتا بزرگ مدیریت خودرو، فرمان مدل دی کات، شارژر وایرلس و…در طراحی داخلی تیگو ۷ پرو استفاده شده است که سبب جذاب تر و زیباتر شدن این خودرو نسبت به مدل های قبلی اش می شود.

بررسی ویژگی های خودرو جک

خودرو جک s5 را به عنوان نمونه با تیگو ۷ پرو مورد بررسی قرار می دهیم تا بتوانیم هرچه بهتر و ساده تر متوجه تفاوت های این دو شویم.

اولین مدل جک اس فایو یا همان s5 از سال ۹۵ وارد بازار ایران شد و هم اکنون ۵ سال از آن روزها می گذرد. این خودرو دیفرانسیل جلو بوده و گیربکس آن نیز از نوع ۶ دنده اتومات و دو کلاچه می باشد. چنین جعبه دنده ای می تواند رانندگی را برای شما بسیار راحت تر کند. نوع پیشرانه موتور از نوع ۴ سیلندر توربوشارژ بوده و حجم ۲ لیتری که دارد نیز نشانگر قدرت بسیار زیاد موتور خواهد بود.

میزان قدرت جک s5 در حد ۱۷۴ اسب بخار و گشتاوری آن نیز ۲۶۵ نیوتن بر متر می باشد که رقم های قابل توجهی می باشد. شتاب صفر تا صد این خودرو برابر ۱۱.۷ ثانیه است و نسبت به تیگو ۷ پرو کمی این شتاب بیشتر است. نهایت سرعتی که با جک می توانید بروید نیز در حد ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت است. آپشن هایی همچون کنترل ایستایی در سربالایی و سرپایینی، سنسورهای جلو، عقب، فشار باد تایرها و باران، توزیع نیروی ترمز، ترمزهای ضد قفل، پارک برقی و کمکی و…در این خودرو وجود دارند که تقریبا با تیگو ۷ پرو برابری می کنند.

تیگو یا جک

جمع بندی

با توجه به مواردی که مطرح شد، می توانید تصمیم بگیرید که کدام یک از خودروهای تیگو یا جک می توانند گزینه مناسبی برای شما باشند. در صورتی که قصد ثبت نام خودروی تیگو را پیدا کرده اید، بهتر است تا به نمایندگی های اسیا خودرو مراجعه کرده و ثبت نام خود را در آن جا تکمیل کنید.

 


ثبت نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *