آغاز فروش مدیران خودرو ویژه طرح تکمیلی سامانه + شرایط ثبت نام

شنبه - 30 اردیبهشت 1402 - 2:16
فروش مدیران خودرو ویژه طرح تکمیلی سامانه

فروش مدیران خودرو ویژه طرح تکمیلی سامانه از امروز در آسیا خودرو آغاز شده است و به مدت دو روز ادامه خواهد داشت. بر اساس این طرح، امکان تغییر خودرو ثبت نام شده به محصولات مدیران خودرو، با قیمت مصوب وجود دارد. برای این منظور می‌توانید با آسیا خودرو تماس بگیرید.

همان‌گونه که پیش از این نیز در چند نوبت اطلاع‌رسانی شده بود، شرایط تغییر خودرو در سامانه یکپارچه برای واجدین شرایط مرحله اول ثبت نام در سامانه یکپارچه فراهم شده است. بر این اساس و با توجه به آغاز فروش مدیران خودرو ویژه طرح تکمیلی سامانه این افراد می‌توانند برای تغییر خودرو خود به محصولات مدیران خودرو و بهره‌گیری از شرایط ویژه طرح تکمیلی سامانه یکپارچه، با آسیا خودرو تماس بگیرند.

برای این منظور کافی است با شماره تلفن ۷۵۱۵۱-۰۲۱ تماس بگیرید تا کارشناسان آسیا خودرو (نمایندگی مدیران خودرو) راهنمای شما باشند. به این ترتیب کارشناسان آسیا خودرو کلیه مراحل خرید را به‌صورت غیرحضوری انجام خواهند داد. با توجه به فرصت اندک باقی مانده، پیشنهاد می‌کنیم هرچه سریع‌تر برای ثبت نام اقدام کنید چراکه این شرایط از سوی وزارت صمت تمدید نخواهد شد.

به‌روز رسانی:  فروش اقساطی ام وی ام ویژه منتخبین مرحله دوم سامانه یکپارچه به مدت محدود در آسیا خودرو آغاز شده است. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.

شرایط استفاده از فروش مدیران خودرو ویژه طرح تکمیلی سامانه چیست؟

این طرح ویژه منتخبین طرح تکمیلی اولین دوره سامانه یکپارچه عرضه خودرو است. به این ترتیب افرادی که کد ملی آن‌ها در دور اول اعلام و تایید شده است، می‌توانند از مزایای این طرح استفاده کنند. به این ترتیب امکان استفاده از شرایط فروش فونیکس و فروش ام وی ام با قیمت مصوب وجود دارد.

در شرایط فروش مدیران خودرو ویژه طرح تکمیلی سامانه یکپارچه هر کد ملی تنها مجاز به خرید خودرویی است که در سامانه ثبت نام کرده و تایید شده است. همچنین در نظر داشته باشید امکان صلح خودروها قراردادها در این طرح وجود ندارد. علاوه بر این‌ها، خودروها در فروش نقدی به مدت یک سال و در فروش اقساطی نیز تا پایان اقساط، در رهن خواهند بود. برای ثبت نام خودرو در این طرح می‌توانید با آسیا خودرو تماس بگیرید.

شرایط فروش محصولات مدیران خودرو

فروش نقدی و اقساطی مدیران ویژه طرح تکمیلی سامانه

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های فروش مدیران خودرو ویژه طرح تکمیلی سامانه، امکان استفاده از شرایط فروش اقساطی در کنار شرایط فروش نقدی است. به این ترتیب فروش ام وی ام و البته فروش محصولات فونیکس در این طرح، علاوه بر شرایط نقدی، به‌صورت اقساطی با اقساط بلندمدت نیز انجام می‌شود.

در شرایط فروش اقساطی مدیران خودرو، فرآیند اعتبارسنجی مشتریان از طریق موسسات بانکی یا لیزینگ‌ها انجام می‌شود. به همین دلیل برای استفاده از این شرایط ویژه، نیاز به بررسی دقیق مدارک پیش از ثبت نام است. در این زمینه کارشناسان آسیا خودرو می‌توانند راهنمای شما باشند. برای این منظور کافی است با شماره تلفن ۷۵۱۵۱-۰۲۱ تماس بگیرید.

در این طرح، خریدار امکان انتخاب مدت و تعداد اقساط را از بین گزینه‌های مختلفی که از سوی بانک یا لیزینگ اعلام می‌شود دارد. به این ترتیب این طرح می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌های خرید محصولات فونیکس و ام وی ام باشد.

شرایط فروش محصولات مدیران خودرو

عرضه تیگو ۸ پرو مکس IE برای نخستین بار

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم این مرحله، عرضه خودرو تیگو ۸ پرو مکس IE است. این خودرو که از امکانات بیشتری نسبت به نمونه‌های استاندارد بهره می‌برد، برای نخستین بار در این طرح فروش عرضه شده است. به این ترتیب می‌توانید با شرکت در این طرح جزو اولین مالکان آن باشید. برای این منظور می‌توانید با شماره تلفن ۷۵۱۵۱-۰۲۱ تماس بگیرید.

تیگو 8 پرو مکس IE در زمینه امکانات رفاهی و ایمنی شاهد به‌روزرسانی‌هایی بوده است و به این ترتیب امکانات بیشتری نسبت به مدل‌های پایه دارد. این خودرو که تیپ جدیدی از پرو مکس است، با امکانات بیشتر برای اولین بار در بخشنامه فروش مدیران خودرو جای گرفته است.

برای این منظور همچنین می‌توانید از لینک ثبت نام سامانه استفاده کنید. به‌علاوه می‌توانید شماره تماس خود را در کادر زیر ثبت کنید تا همکاران ما جدیدترین شرایط فروش مدیران خودرو را برایتان پیامک کنند.

ارتباط با آسیاخودرو

نظر شما چیست؟

دیگر دیدگاه ها

  • علی | 30 اردیبهشت 1402 - 21:04

    آخرش نفهمیدیم قسم ابوالفضل یا دم خروس

  • سعید | 31 اردیبهشت 1402 - 01:25

    خوبه ممنونم

  • حسنعلی محققیان | 31 اردیبهشت 1402 - 02:42

    سلام fxفونیکس خیلی دوست دارم ولی نمی تونم از کارخانه خرید کنم

  • ناشناس | 31 اردیبهشت 1402 - 09:01

    ازمدیران خودرو خواهش میکنم قیمت ایکس۲۲پرودنده رامشخص کنندخواهش. میکنم یجوری باشه که مای مصرف کنند بتونیم بخذیم واستفاده کنیم بخداداروندارمون رو دادیم پای این ثبت نام

  • حسن صفری | 31 اردیبهشت 1402 - 14:15

    سلام امکانش هست قینت قطعی ونهایی شرکت مدیران خودرو ام وی ام ایکط ۲۲ اسپرت لاکچری ثبت نامی ۲۰اسفندلیزینگی را محبت فرمایید

  • علی شفیعی بجندی | 1 خرداد 1402 - 22:58

    خرید نقدی تیگو۸پرومکس

  • بهمن شیرزاد | 2 خرداد 1402 - 11:11

    مدیران خودرو که توی رشت بنام بنیان خودرو زرین اقای ارش قربانی قبل از یکپارچه سازی برای ثبت نام هر مشتری به بهانه های مختلف ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومن رشوه میگرفت ثبت نام میکرد ایا الان هم باید رشوه داد تا سامانه باز بشه ؟

  • عباس کمالی | 3 خرداد 1402 - 10:40

    ماشین تیگو۸ پرو مکس سفید بنظر استاندارد هست

لید آسیاخودرو

آسیا خودرو در شبکه های اجتماعی