نظرات در مورد تیگو ۸ پرو؛ پرسش آسیا خودرو از نظرات مشتریان درباره تیگو ۸ پرو

شنبه - ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۶:۱۱
نظرات در مورد تیگو ۸ پرو

تیگو ۸ پرو یکی از محصولات پرفروش و محبوب برند فونیکس در ایران است. با توجه به تنوع مشتریان این خودرو، نظرات در مورد تیگو ۸ پرو متنوع است و می‌تواند کمک زیادی برای علاقه‌مندان خرید این خودرو باشد. به همین دلیل ما هم در آسیا خودرو مجموعه‌ای از نظرات درباره تیگو ۸ پرو را از مشتریان این خودرو جمع‌آوری کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

بخشی از این افراد، خریداران تیگو ۸ پرو از آسیا خودرو بودند و برخی دیگر برای استفاده از خدمات پس از فروش مدیران خودرو در تهران مراجعه کرده بودند. پرسش‌ها از مالکینی انجام شده که حداقل 5 هزار کیلومتر با خودرو رانندگی کرده‌اند تا پاسخ‌ها به شرایط عملی نزدیک‌تر باشد. پاسخ‌ها در حوزه‌های مختلف جمع‌بندی شده‌اند و به‌مرور منتشر خواهند شد.

خواندن این مطلب به همراه مرور مزایا و معایب تیگو ۸ پرو می‌تواند به یک خرید آگاهانه کمک کند. به‌علاوه در هر زمان، می‌توانید با شماره تلفن ۷۵۱۵۱-۰۲۱ تماس بگیرید تا کارشناسان آسیا خودرو راهنمای شما باشند.

شرایط فروش محصولات مدیران خودرو

 

نظرات درباره ظاهر تیگو ۸ پرو

یکی از اولین مواردی که باعث جلب نظر خریداران به یک خودرو می‌شود، طراحی ظاهری آن است. به همین دلیل هم به‌عنوان بخشی از نظرات در مورد تیگو ۸ پرو، از مشتریان در مورد طراحی ظاهری تیگو ۸ پرو جویا شدیم که بخشی از آن در ادامه می‌آید:

– وقتی به قیمت تیگو ۸ پرو نگاه می‌کنید طبیعتا انتظار یک خودرو لوکس را دارید. این مسئله باید در ظاهر و بیرون خودرو هم دیده بشود و به نظر من در تیگو ۸ پرو این انفاق افتاده است. ظاهر خودرو به شکلی است که از بیرون هم می‌توان گفت خودروی بزرگی است و یک شاسی‌بلند کامل است. من طرح جلوپنجره و طراحی چراغ‌های عقب را خیلی دوست داشتم.

– برای من خیلی مهم بود که طراحی خودرو اغراق شده و عجیب نباشد. نمی‌خواهم ماشین جوری باشد که خیلی جلب توجه کند ولی دوست داشتم که ظاهر خودرو لوکس باشد. تیگو ۸ پرو مجموع این‌ها را برایم داشت. البته من روی تیگو 7 پرو هم نظر داشتم ولی درنهایت تیگو 8 را انتخاب کردم. (در این زمینه می‌توانید مطلب مقایسه تیگو ۷ پرو با تیگو ۸ پرو را بخوانید)

– من قبل از خرید تیگو ۸ پرو سورنتو داشتم. برایم مهم بود که خودروی جدید هم طراحی پخته‌ای مثل سورنتو داشته باشد. با توجه به شغل و سن و سالم، علاقه ندارم خودرویی سوار شوم که در خیابان همه به آن نگاه کنند ولی دوست دارم خودرویی باشد که هم خودم راحت باشم و هم نشان دهد که خودروی امروزی و مدرنی است. به خاطر همین تیگو ۸ پرو نظرم را جلب کرد. (توضیح: مشتری محترم حدود 60 سال سن دارند و پزشک متخصص هستند)

نظرات درباره کابین تیگو ۸ پرو

چری در طراحی داخلی تیگو ۸ پرو، ترکیب از راحتی و لوکس بودن را ارائه کرده است. به همین دلیل کابین این خودرو یکی از مواردی است که معمولا مورد توجه خریداران قرار می‌گیرد. بعضی از نظرات در مورد تیگو ۸ پرو را در زمینه کابین این خودرو مرور می‌کنیم:

– برای من اول از همه راحتی داخل کابین مهم بود. ما خانواده 4 نفره هستیم و برایم مهم بود که همه در ماشین راحت باشیم. اتفاقا قبل از خرید، یک‌بار به همراه خانواده به نمایندگی آمدیم تا همه سوار ماشین شوند. من پشت فرمان کاملا راحت بودم و حس خوبی داشتم ولی نظر بقیه هم برایم مهم بود. فضای کابین تیگو ۸ پرو کاملا بزرگ و جادار است. من چرم صندلی‌ها و طرح کنسول وسط را خیلی دوست داشتم. صندلی‌ها هم برای چهار یا پنج نفر کاملا راحت هستند.

– کابین تیگو ۸ پرو خیلی لوکس است. ماشین قیلی من هیوندای سانتافه بود. داخل سانتافه هم خوب است ولی من داخل تیگو 8 را بیشتر دوست دارم. شاید به خاطر اینکه دلبازتر است. من همیشه روی صندلی راننده بودم ولی در مسافرت‌هایی که داشتیم، بقیه هم از کابین و راحتی آن راضی بودند.

– وقتی وارد تیگو ۸ پرو می‌شوید، حس خوبی دارید. جزییات قشنگی در بخش‌های مختلف دیده شده که من دوست داشتم و حس می‌کنم موقع طراحی، حواسشان به همه‌چیز بوده. داخل کابین خیلی مدرن است و من این را خیلی دوست دارم. من هم‌زمان با این ماشین، توسان 2015 کم کارکرد دارم. باوجود اینکه الان هردوی این ماشین‌ها تقریبا هم قیمت شده‌اند ولی داخل تیگو 8 خیلی مدرن‌تر و بزرگ‌تر و جادارتر است. من به خاطر کارم خیلی سفر می‌کنم و اصلا احساس خستگی با تیگو 8 نداشتم و تقریبا همیشه با این خودرو سفر می‌رود. (توضیح: شغل این مشتری، پیمانکاری پروژه‌های راه‌سازی است و کارکرد خودرو حدود 37 هزار کیلومتر در کمتر از یک سال)

کابین تیگو ۸ پرو

کابین تیگو ۸ پرو

آپشن های تیگو ۸ پرو؛ دیدگاه مشتریان درباره امکانات رفاهی و ایمنی تیگو ۸ پرو چیست؟

در تیگو ۸ پرو، لیست بسیار بلندی از آپشن‌های رفاهی و ایمنی در نظر گرفته شده است تا جایی که آپشن های تیگو ۸ پرو، از بسیاری از خودرو‌های وارداتی نیز بیشتر است. به همین دلیل بررسی آپشن‌های این خودرو به‌عنوان بخشی از نظرات درباره تیگو ۸ پرو اهمیت زیادی دارد.

– من حدود سه ماه است خودرو را تحویل گرفته‌ام اما هنوز هم بعضی وقت‌ها از دیگر مالکین اسم آپشنی را می‌شنوم که اصلا نمی‌دانستم در ماشین وجود دارد. برایم جالب است که این ماشین این‌قدر آپشن دارد. غیر از این‌ها ظاهرا آپشن‌هایی برای ایمنی هم روی این ماشین هست که ما نمی‌بینیم ولی در زمان لازم کار می‌کنند تا مانع از تصادف بشوند. (اشاره این مشتری عزیز به ایمنی تیگو ۸ پرو است که پیش از این به آن پرداخته‌ایم)

– قبل از خرید خودرو، کارشناس شما بعضی از آپشن‌های تیگو 8 را برایم توضیح داد. البته واقعیت این است که خیلی به آن توجه نکردم چون برایم راحتی و جاداری خودرو مهم‌تر بود و قبلا خیلی از آپشن‌های خودروهایم استفاده نمی‌کردم. ولی وقتی خودرو را تحویل گرفتم و باز هم کارشناس تحویل شروع به توضیح دادن کرد توجه بیشتری کردم و متوجه شدم خیلی از این آپشن‌ها واقعا کاربردی هستند. من ماشین را از نمایندگی دیگری تحویل گرفتم ولی سرویس‌های دوره‌ای را در آسیا خودرو انجام می‌دهم. کارشناسان اینجا هم خیلی کمک کردند تا آپشن‌ها را یاد بگیرم. البته همیشه من با سوال‌های جدید می‌آیم!

– من دفترچه راهنما را داخل داشبورد گذاشته‌ام و اگر وقت آزاد پیدا می‌کنم چند صفحه از آن را می‌خوانم. برایم جالب است که هنوز هم آپشن‌هایی باقی مانده که نمی‌دانم. اصلا فکر نمی‌کردم این‌همه آپشن در خودرو باشد. من قبلا سانتافه فول داشتم و فکر می‌کردم بالاترین آپشنی که می‌شود با قیمت خودرویی مثل سانتافه خرید را در اختیار دارم ولی تیگو ۸ پرو واقعا غافلگیرم کرد و هنوز چیزهایی هست که کشف نکرده‌ام.

آپشن های تیگو ۸ پرو

آپشن های تیگو ۸ پرو

کاربردی‌ترین آپشن تیگو ۸ پرو کدام است؟

از خریداران تیگو ۸ پرو خواستیم نظر خود را برای کاربردی‌ترین و پراستفاده‌ترین آپشن تیگو ۸ پرو بیان کنند. البته این سوال از افرادی مطرح شده است که حداقل 10 هزار کیلومتر با خودرو رانندگی کرده‌اند تا جواب‌ها عملی‌تر و کاربردی‌تر باشد. بعضی از پاسخ‌ها را در ادامه می‌خوانید:

– من سنسور‌های کناری و دوربین 360 درجه را زیاد استفاده می‌کنم چون قبل از تیگو ۸ پرو با مزدا 3 رانندگی می‌کردم و ابعاد تیگو 8 برایم بزرگ است. چند باری هم سیستم رانندگی خودران را تست کردم. به نظرم سیستم جالبی است. من در بزرگراه شهری استفاده کردم و خودرو واقعا بدون دخالت من بین خطوط حرکت کرد و ترمز و گاز را کنترل می‌کرد و از ماشین‌های جلویی فاصله می‌گرفت. البته هنوز فرصت نداشتم در جاد‌ه‌های بین‌شهری این سیستم را تست کنم ولی به نظرم این هم خیلی کاربردی است. اتوهلد را هم خیلی در ترافیک استفاده می‌کنم و به نظرم خیلی کاربردی است.

– سیستم دستیار صوتی تیگو ۸ پرو را خیلی دوست دارم و استفاده می‌کنم. به نظرم ایده نوآورانه‌ای برای ماشین است. من در حالت عادی هم با Siri (توضیح: Siri دستیار هوشمند تلفن‌های همراه آیفون است) خیلی کار می‌کنم و به این مسئله عادت داشتم. اول فکر می‌کردم دستیار صوتی تیگو 8 بیشتر تزیینی باشد ولی وقتی چند بار با پیغام‌های مختلف آن را تست کردم برایم جالب بود که عملکرد خیلی خوبی دارد و دستورات را خیلی خوب متوجه می‌شود.

– برای من ترمز اضطراری تیگو ۸ پرو خیلی کاربردی بود. البته نه اینکه همیشه استفاده بشود ولی همان یک‌بار که به‌طور خودکار عمل کرد برایم خیلی ارزش داشت. من اصلا متوجه ترافیک جلو نبودم. سرعتم خیلی زیاد نبود ولی اگر به خودروی جلویی می‌خوردم تصادف بدی می‌شد. حواسم به تلفنم بود که دیدم خودرو اخطاری داد و ترمز کرد. اصلا متوجه نشدم موضوع چیست ولی وقتی سرم را بلند کردم دیدم نزدیک خودروی جلویی ایستاده‌ام. در کل من از بین آپشن‌ها، این سیستم را بیشتر از همه کاربردی دیدم.

شرایط فروش محصولات مدیران خودرو

نظرات درباره موتور و گیربکس تیگو ۸ پرو

غیر از ظاهر و کابین و آپشن‌ها، این توان موتور و سیستم انتقال قدرت خودرو است که باعث حرکت می‌شود. به همین دلیل هم یکی از سوالات ما در زمینه موتور و گیربکس تیگو ۸ پرو بود. برای این سوال به سراغ مالکینی رفتیم که تجربه مسافرت با تیگو 8 را هم داشته باشند تا پاسخ‌ها به شرایط واقعی نزدیک‌تر باشد.

– موتور این ماشین خیلی قوی است. وقتی تیگو 8 را تحویل گرفتم فکر می‌کردم موتور 1.6 لیتری برای این خودرو کم‌حجم است ولی چون اصلا اهل تند رفتن نیستم نگران نبودم. شنیده بودم که قدرت موتور بالا است ولی تا زمانی که رانندگی نکردم باورم نمی‌شد.  تیگو ۸ پرو برای رانندگی اتفاقا خیلی مناسب است. موتور قوی و توربو شارژر دارد و گیربکس هم بی‌دردسر کار می‌کند. در جاده چالوس که کوهستانی و شیب‌دار است با چهار نفر همراه، خیلی خوب حرکت می‌کرد و اصلا ضعفی حس نکردم.

– من فنی نیستم و اصلا نمی‌دانستم گیربکس دو کلاچ (توضیح: اشاره این مشتری محترم به گیربکس دو کلاچه است) چیست. فقط شنیده بودم که باید در ترافیک مراقب آن باشم تا داغ نکند. من اصلا مراقبتی از گیربکس نمی‌کنم و راهش را هم بلد نیستم ولی مشکلی با داغ کردن نداشتم. وقتی به کارشناس نمایندگی گفتم، متوجه شدم گیربکس این خودرو روغن دارد و داغ نمی‌کند (اشاره این مشتری محترم به سیستم دوکلاچه خیس یا غوطه‌ور در روغن است). برایم جالب است که دنده‌ها خیلی نرم عوض می‌شود و من تا مدت‌ها متوجه نمی‌شدم دنده عوض شده است و فقط وقتی به دور موتور نگاه کردم متوجه آن شدم.

– ماشین قبلی من رنو تلیسمان بود. تلیسمان هم موتور 1.6 توربو دارد و گیربکس دو کلاچه. با تلیسمان خیلی تند رانندگی می‌کردم ولی وقتی تیگو 8 را تحویل گرفتم فکر نمی‌کردم در جاده و شهر انقدر قدرت داشته باشد. هر وقت پدال را فشار بدهید قدرت موتور سریع زیاد می‌شود و دنده هم به‌موقع معکوس می‌کشد و ماشین شتاب می‌گیرد. تا اینجا کاملا راضی هستم. (توضیح: این مالک محترم حدود 8 هزار کیلومتر با تیگو ۸ پرو رانندگی کرده‌اند)

موتور تیگو ۸ پرو

موتور تیگو ۸ پرو

جمع‌بندی نظرات در مورد تیگو ۸ پرو

درمجموع به نظر می‌رسد مالکین تیگو ۸ پرو از این خودرو راضی بوده‌اند. علاوه بر موارد عنوان شده در بالا، نظرات در مورد تیگو ۸ پرو در پرسش‌های ما بیشتر بود که در آینده در همین مطلب عنوان می‌شود. البته تعدادی از آن‌ها نکاتی را هم به‌عنوان مواردی که دوست داشتند در این خودرو وجود داشته باشد اعلام کرده‌اند که این موارد نیز پس از جمع‌بندی به مطلب اضافه خواهد شد. امیدواریم نظرات درباره تیگو ۸ پرو بتواند به انتخاب درست شما کمک کند.

برای آگاهی از شرایط خرید تیگو ۸ پرو می‌توانید با شماره تلفن ۷۵۱۵۱-۰۲۱ تماس بگیرید. همچنین می‌توانید شماره تماس خود را در کادر زیر ثبت کنید تا همکاران ما بهترین شرایط فروش تیگو ۸ پرو و همچنین دیگر شرایط فروش مدیران خودرو را برایتان پیامک کنند.

ارتباط با آسیاخودرو

نظر شما چیست؟

دیگر دیدگاه ها

  • عباس غلامی | 26 آذر 1401 - 23:08

    چینی اشغال پول دادن به این اسباب بازی کار بسیار اشتباهی برادرم خرید واقعا خودرو اشغالی کاش اسپورتیج ۲۰۱۶ یا توسان ۲۰۱۶ میخرید اصلا شتاب ندار سربالایی راه نمیره ۶ماه نیست خرید ماشین از موتور و در و دیوارش صدا میاد کلا اشغال نخرید

  • حبیب ابن مظاهر | 26 آذر 1401 - 23:45

    مفت‌گران‌هست‌ماگرفتیم‌راضی‌نیستیم‌ماقیمت‌پایین‌گرفتیم‌ولی‌باهمان‌قیمت‌خارجی‌می.گرفتم‌بجزچینی‌بهتربود

  • علی اکبر عباس زاده | 27 آذر 1401 - 00:34

    به نظرات مسخرتون خیلی خندیدم یه دور خودتون بخونید ضایع بود مردم رو گاگول فرض کردید،😁😁😁😀😀

  • Mortazavi | 27 آذر 1401 - 00:37

    ببخشید کاملا معلومه این پست فیک و ساختگیه
    من تیگو۷ آی ای دارم و ماشین و زیبایی کابین و طراحی آنقدر زیبا هست که نیازی به دروغ نیست
    به شعور مخاطب تون احترام بزارید لطفاً

  • احمد اسماعیلی اقدم | 27 آذر 1401 - 13:44

    قیمتی که جمهوری اسلامی گذاشته به واقع برده داری می‌باشد ، تاسف داره

  • حمید رضایی | 28 آذر 1401 - 12:05

    باگهای بسیاری در سیستم این خودرو هست. متاسفانه گیربکس خودرو مثل همه ی گیربکسهای چینی لگد می زند و گاهی خود به خود ترکز ای بی اس فعال می شود یا صدا می کند

  • کامران | 28 آذر 1401 - 17:47

    با سلام
    اشتباه بزرگ مدیران خودرو اختلاف بسیار بالای قیمت بالای تیگو 8 پرو با تیگو 7 پرو می باشد. از آنجایکه تیگو 7 پرو دارای امکانات نسبتاً قابل قبولی می باشد، منطقی و عقلانی است که خریداران تیگو 7 پرو خیلی زیاد بشه و تیگو 8 پرو از رده خارج گردد.

  • احمد | 28 آذر 1401 - 19:49

    چرا باید مردم بدبخت ایران با بک دهم درامد کشورهای دیگر چهار برابر انها پول خودرو بدهند این چه مصیبتی است که سر ملت اوردن یک کارمند با ماهی سیصد دلار درامد خودرو بیست هزار دلاری را باید هشتاد هزار دلار بدهد و همان کارمند در کره یا اروپا یا حاشیه خلیج فارس با چهار هزار دلار درامد ماهانه با همان قیمت بیست هزار دلار بخرد

  • احمد | 28 آذر 1401 - 19:53

    نویسنده با اصلا از خودرو سررشته ندارد یا نمیداند لوکس به چه می گویند حضرت اقا خودروهای لوکس میتوان به رولز رویس بنتلی یا خودروهایی در رده انها هست نه یک خودرو چینی پانزده هزار دلاری چرا کاری میکنید مردم به شعور شما بخندند

  • حمید | 28 آذر 1401 - 21:28

    من دارم هفت ماه پیش تحویل گرفتم حدود نه هزار تا باهاش رفتم واقعاً عالیه البته خوب میشه ازش چند تا اشکال کوچیک هم گرفت ولی مزایای بیشتری داره

    • پشتیبان آسیاخودرو | 21 بهمن 1404 - 15:55

      شکر

  • سید حامد هاشمی | 28 آذر 1401 - 22:04

    1- قیمت آن به تناسب منطقه خلیج فارس حدودا ۲.۵ برابر می باشد
    2- انتقال نیرو به هر چهار چرخ نمی باشد که با این خودروی جالب در تناقض دارد.

  • امیر | 29 آذر 1401 - 11:59

    من سوار شدم باقیمت دلار۴۰هزارتومن بیشتر از یک میلیارد نمی ارزد این ماشین بعد ازچهل هزار کارکرد دیگه بدرد نخواهد خورد.وسللام

  • حمیدرضا هاشمی | 29 آذر 1401 - 15:56

    من حدود ۷ ماه که ماشین رو تحویل گرفتم از همه لحاظ فوق العادست

    • پشتیبان آسیاخودرو | 21 بهمن 1404 - 15:55

      شکر

  • یاشاررزاقی | 30 آذر 1401 - 17:54

    سلام شرایط اقساط الان موجود هست باتشکر

    • پشتیبان آسیاخودرو | 21 بهمن 1404 - 15:55

      سلام

      برای بررسی موضوع با همکاران در واحد فروش آسیا خودرو تماس بگیرید. شماره تماس 75151 با پیش شماره 021

  • علی اصغرعابدی | 30 آذر 1401 - 18:40

    سلام من درسال۹۵ یک خودرو ایکس۳۳اس از مدیران خودرو خریداری کردم خیلی هم راضی بودم الان قصد خرید تیگو ۸رودارم امیخواستم ببینم چقدر باید نقدبپردازم ومابقی۶۰ماه امکانش هست

    • پشتیبان آسیاخودرو | 21 بهمن 1404 - 15:55

      سلام

      برای بررسی موضوع با همکاران در واحد فروش آسیا خودرو تماس بگیرید. شماره تماس 75151 با پیش شماره 021

  • ابی | 30 آذر 1401 - 22:31

    بابا یه دوتا نقد منفی هم میزاشتی تابلو نشه پول گرفتی تعریف کنی.

  • علی | 1 دی 1401 - 13:44

    به نام خدا
    من تیگو هشت پرو دارم بسیار ماشین خوبی هست وقتی گاز میدهیم راه میرود ترمز هم میگیرم می ایستد ماشین قبلی من مک لارن بود ولی گاز میدادم استپ میکرد ترمز می‌گرفتم می‌رفت
    به نام خدا بابای من تیگو هشت پرو داره من هم آقا زاده ام ماشین قبلی بابام پراید بود اصلا قابل مقایسه با این نبود
    به نام خدا من تیگو هشت پرو دارم….
    نتیجه گیری بیاین تیگو هشت پرو بخرید چون من و من ومن خیلی راضی هستم.

  • مهردادحسینی | 1 دی 1401 - 15:59

    با درود به کارشناسان محترم
    درمورد جفت دیفرانسیل بودن واینکه مدل دودیفرانسیل آن هم توسط شرکت ارائه خواهد شد یانه
    دوم اینکه شرایط اقساطی روز خودرو چگونه هست!
    بعدشم چه زمانی تیگو پرو ۹ توسط شرکت واردبازارمیشود
    ممنون ازراهنمایی شما خوبان🙏🌹❤

  • محسن منصوری | 1 دی 1401 - 23:17

    سلام خسته نباشین من ۲۰۶ تیپ پنج مدل نود دارم ۱۲۲۰۰۰ کار کرد دارد خواستم بدونم میتونم با تیگو عوض کنم؟

  • احمد بلاج | 2 دی 1401 - 04:03

    عجب چی بودیم وچی شدیم مثل اینکه دهه پنجاه شورلت فول اتومات تو خیابانهای ایران تردد میکرد

  • رضا | 4 دی 1401 - 12:39

    سلام
    این آفتابه چینی که این همه ازش تبلیغات مکنید برای غارت مردم بیچاره در عربستان با قیمت ۵۵۰ میلیون تون پول ما فروخته می شود
    کی پشت این ماجراست که خودرو را به ۴ برابر قیمت به مردم می فروشند هیچ کس کاری با این مو نتاژ کار گران فروش کاری ندارند
    یکی حداقل بگه کی پشت این ماجراست چقدر سود در ها بسته آفتابه های چینی را به ۴ برابر قیمت به ملت می فروشند چرا ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

  • فرهاد | 5 دی 1401 - 15:44

    سلام به نسبت ماشین خوب و به روزی می باشد

  • احمد | 6 دی 1401 - 06:19

    مردم بدبخت و بیچاره ای که تیگو را خودرو لوکس میدانند و خودرو درست و حسابی ندیدن چه خواهند گفت مردمی که دنا رالوکس میدانند بدبخت تر از این هستند که حرفشان مورد با ارزشی باشد

  • Manuvvagagg@gmail.com | 6 دی 1401 - 11:19

    من قبلا سانتافه ۲۰۱۴داشتم فروختم تیگو ۸ ثبت نام کردم بعد کلی معطلی و پیگیری و مسائل دیگه بالاخره الان ۲ ماهه تحویل گرفتم و بعد ۴۹۰۰کیلومتر رانندگی و رفت وآمد و مسافرت چندساعته باید بگم با تمام زلم زیمبو هاش اگه پولتون نقد بود برید سانتافه یا راووفور مدل پایین بخرید خیلی بهتره

  • مهدی | 6 دی 1401 - 11:30

    باسلام وخسته نباشید
    چندوقتیه منتظرم سایت فروش باز بشه ولی همچنان بسته شده

  • ناشناس | 6 دی 1401 - 23:46

    من با پژو تیوفایو کورس بستم واقعا بهش نرسیدم پژو سوسکم کرد اینقد پول بدی بعد نتونی پژو بگیری واقعا خجالت کشیدم
    حیف پول

  • Ali | 7 دی 1401 - 00:00

    قیمتش بالای نمی ارزه .فیدلیتی یا دیگنیتی با قیمت پایینش بهتره

    • پشتیبان آسیاخودرو | 21 بهمن 1404 - 15:54

      سلیقه ای هست

  • محمدرضا | 10 دی 1401 - 06:58

    خدمات پس از فروش و فرد متخصص برای تعمیرات ندارند و این مهمترین اصل برای خرید اتومبیل است مخصوصا آسیا خودرو که خیلی درهم بره

  • محمدی | 13 بهمن 1401 - 08:21

    من۴سال پژو۲۰۰۸ داشتم فروختم تیگو ۸ خریدم از نظر امکانات و قیافه ونرمی دنده عوض کردن به خاطر دو کلاجه بودن بهتر از ۲۰۰۸ هست ولی شتاب و هیجانش از ۲۰۰۸ کمتر است هدف از موتور ۱.۶ بهره می برند ولی ۲۰۰۸ سبک‌تر است

  • محمد کاظم | 10 اسفند 1401 - 20:00

    آخرش چینیه

  • رضا | 19 اسفند 1401 - 19:11

    سلام کاش قیمت ماشینو اینقدر گران نمیکردن تا همه بتون بخرن وحسرت نمی خوردیم ای کاش ما هم می تونستیم ازاین ماشین داشته باشیم

  • امین محمودزاده | 27 اردیبهشت 1402 - 05:09

    درود من خیلی تیگو ۸پرو مکس دوست دارم و میتونم ماهی ۲۰ میلیون قسط بدم اگر میتونید کمکم کنید بتونم بخرم

  • سید علی | 3 مهر 1402 - 21:06

    با سلام واقعا فکرنمیکردم چین یکروزی به این خوبی ماشین بزند بااینکه حدود نه هزار باماشین سفر کرده ام واقعا جای خوبی نسبت به تیگوهفت داردمن واقعاراضیم بخصوص مانیتورشیک این ماشین و فرمون خوش دستش ک انگار پشت یک ماشین اروپایی نشستی البته کیفیت رنگ و جنس داشبورد بعضی وقتاتو ذوق میزنه و کیفیتش پایینه ولی خدمات پس از فروش و گارانتی عالی داره و چندبار ک مشکل داشتم و توراه مونده بودم حمل و نقل چرثقیل رایگان بود و بعد سه روز قطعه مورد نظربرام پیداشدبااینکه بقیه خودروها تا هفته ها توپارکینگ بودن کولر عالی و تغییر سرعت سنج و امپر دیجیتال واقعا منو امیدوارمیکنه که سوار ی ماشین چینی نشدم دررنج قیمت خودش بهترینه البته من فقط چینی داشتم و تیگو هفت رو هم بااقساط چندساله برداشتم و بعد تمام شدن اقساط و باپس اندازم تونستم اینو بخرم حس خوب رانندگی تو شهر و سر و صدای کم و مصرف عالی ممنونم از مدیران خودرو ک منو صاحب ماشین میلیاردی کرد

  • خلیل فتاحی | 10 مهر 1402 - 16:54

    تیگو۸پرو از نظر من بهترین انتخاب بین خودروهای چینی میباشد اطلاعاتی از دوستانی که تیگو۸پرو دادند اکثرأ راضی بودند
    به همین علت خریداری کردم از طریق سامانه عمده ایرادی که تونستم در این خودرو ببینم ایراد مونتاژی بود متأسفانه فاصله‌ی بین بدنه وگلگیر همچنین فاصله ی درب ها با گلگیر همسان نبودند وبزرگترین عیب ظاهر ماشین در مونتاژ میباشد .

  • علی سلیمانی | 21 مرداد 1403 - 15:00

    با توجه به قیمتش خیلی عالی هست. نرم و جادار . مسافرت راحت و رانندگی فوق العاده دارد. یکسال و سه ماهه دارم و بسیار راضی هستم

آسیا خودرو در شبکه های اجتماعی